Tytuł: | 100 dań z kombiwara i parowara | | Autor: | Barowicz Tadeusz | | ISBN: | 978-83-7707-066-6 | | Ilość stron: | 126 | | Data wydania: | 11/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 17.0x25.0cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 29.90zł | |
Posiłki przygotowane w kombiwarze i parowarze nie tylko wyśmienicie smakują, ale także są lekkostrawne, ułatwiają osiągnąć smukłą sylwetkę oraz wspomagają diety lecznicze.
W niniejszej książce znajdziecie 100 receptur na rozmaite specjały – zupy, mięsa, ryby, dania z owoców i warzyw, potrawy mączne, a nawet słodkie wypieki – które przyrządzicie w tych urządzeniach. Ponadto autor podpowiada, na co zwrócić uwagę przy wyborze kombiwara lub parowara, jak prawidłowo je użytkować i utrzymywać w czystości.
|