Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Maszynoznawstwo » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

99.00zł
74.25zł
Automatyzacja przemysłu spożywczego 99.00zł 74.25zł
Automatyzacja przemysłu spożywczego

Tytuł: Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor: Matyszewska Ewa
ISBN: 978-83-01-18305-9
Ilość stron: 140
Data wydania: 12/2015
Format: 16.8x20.5cm
Wydawnictwo: PWN

Cena: 99.00zł 74.25zł


Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji.

AUTOMATYZACJA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO to książka napisana przez praktyków, którzy na co dzień doradzają oraz wdrażają w przedsiębiorstwach rozwiązania usprawniające produkcję. W publikacji szczegółowo opisano liczne studia przypadków z przeprowadzonych wdrożeń, co pozwoli Czytelnikom na skorzystanie ze sprawdzonych w praktyce rozwiązań. Poradnik ma wielowymiarowy charakter. Pokazuje usprawnienia w branży spożywczej na różnych etapach produkcji – od przygotowania produktów, przez ich przetwarzanie, po paletyzację.

Swoimi doświadczeniami w zakresie automatyzacji i robotyzacji podzieliły się takie firmy, jak np.: Kärcher, ASTOR, Mitsubishi, SCHUNK czy Stäubli.
Z książki dowiemy się także, jakie efekty w różnych przedsiębiorstwach przynosi stosowanie urządzeń takich firm jak: OMRON, FANUC, KUKA.

Idealnym uzupełnieniem publikacji są wywiady z przedstawicielami firm, które zdecydowały się na wprowadzenie swoich zakładów w XXI wiek. Opowiadają oni o problemach, które mieli przed zastosowaniem automatyzacji, podejmowanych decyzjach i tym, jak wygląda ich nowa rzeczywistość po wprowadzonych zmianach.
Casebook to ekskluzywna seria poradników dla menedżerów.
Tytuł książki: "Automatyzacja przemysłu spożywczego"
Autor: Matyszewska Ewa
Wydawnictwo: PWN
Cena: 99.00zł 74.25zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Kodeks postępowania karnego ze schematami Wydanie 6
Kodeks postępowania karnego ze schematami Wydanie 6
Katarzyna Sychta
LexisNexis
Fundacje i stowarzyszenia Współpraca organizacji pozarządowych z administracją publiczną
Fundacje i stowarzyszenia Współpraca organizacji pozarządowych z administracją publiczną
Anna Olejniczak Robert Barański
C.H. Beck
Kuchnia polska Z miłości do gotowania
Kuchnia polska Z miłości do gotowania
Praca zbiorowa
Dragon
Mój fragment nieba
Mój fragment nieba
Stanisław Sumera
Adam Marszałek
Gra pozorów Arsenał nuklearny a dyplomacja
Gra pozorów Arsenał nuklearny a dyplomacja
Mohamed ElBaradei
Wydawnictwo Dolnośląskie
Etykieta w biznesie i administracji publicznej z elementami protokołu dyplomatycznego
Etykieta w biznesie i administracji publicznej z elementami protokołu dyplomatycznego
Wojciech F. Szymczak
Difin
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo PWN
 Kategoria:
 Chemia
Chemia z Tutorem Nowe zestawy zadań maturalnych dedykowane kandydatom na studia medyczne Matura 2018-2019-2020

Chemia z Tutorem Nowe zestawy zadań maturalnych dedykowane kandydatom na studia medyczne Matura 2018-2019-2020

44.00zł
37.40zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN