Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Savoir vivre Wychowanie » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Carving część 3 Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku 26.25zł
Carving część 3 Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

Tytuł: Carving część 3 Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
Autor: Królik Rajmund
ISBN: 978-83-627-9216-0
Ilość stron: 96
Data wydania: 10/2011
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.5cm
Wydawnictwo: Twoje Wydawnictwo

Cena: 26.25zł


Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzięki podróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko do spróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ich smakowania.

Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tej książce umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną, co w kuchni ma ogromne znaczenie.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Nurkowanie dla zaawansowanych
Nurkowanie dla zaawansowanych
Jacek Zyśk
Alma Press
Tato jakiego potrzebują twoje dzieci Jak budować trwałe relacje z dziećmi
Tato jakiego potrzebują twoje dzieci Jak budować trwałe relacje z dziećmi
Carey Casey
Koinonia
Powiedz o mnie innym
Powiedz o mnie innym
Bill Cates
Wolters Kluwer
Znaczenie przemijania
Znaczenie przemijania
Kinga Olesiejuk
Universitas
Biologia molekularna Krótkie wykłady Wydanie 4
Biologia molekularna Krótkie wykłady Wydanie 4
Phil C. Turner, Alexander G. McLennan, Andy D. Bates, Mike R.H. White
PWN
Informatyka dla potrzeb logistyka(i)
Informatyka dla potrzeb logistyka(i)
Andrzej Szymonik
Difin
 Koszyk
1 x Encyklopedia gwiazd polskiego sportu
1 x Kwalitologia wiedza o różnych dziedzinach jakości
1 x Encyklopedia dla ciekawskich Wydanie 4
1 x Hydrostatyczny napęd maszyn
1 x Bezpieczeństwo - podejście wartościujące
1 x Czas plemion
1 x Osoby z upośledzeniem umysłowym w stereotypowym postrzeganiu społecznym
1 x Biochemia kręgowców
1 x Ateizm Bardzo Krótkie Wprowadzenie
1 x Obliczenia biochemiczne
1 x Poradnik tokarza Wydanie 12
591.97zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Twoje Wydawnictwo
 Kategoria:
 Biologia
ABC ewolucji

ABC ewolucji

35.00zł
29.75zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN