Tytuł: | Ciasta Encyklopedia kulinarna | | Autor: | Czarkowska Iwona | | ISBN: | 978-83-625-2180-7 | | Ilość stron: | 256 | | Data wydania: | 10/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 21.0x29.0cm | | Wydawnictwo: | Dragon | |
| Cena: | 39.95zł | |
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty...
"Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa.
To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami – książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
|