Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Coś francuskiego Z miłością z pasją ze smakiem 64.90zł
Coś francuskiego Z miłością z pasją ze smakiem

Tytuł: Coś francuskiego Z miłością z pasją ze smakiem
Autor: David Gaboriaud
ISBN: 978-83-8103-108-0
Ilość stron: 256
Data wydania: 10/2017
Oprawa: Twarda
Format: 20.6x26.6
Wydawnictwo: Pascal

Cena: 64.90zł


Jak to się robi po francusku? Z miłością, z pasją i ze smakiem. Powolne degustowanie, niespieszne rozmowy, spędzanie czasu z bliskimi – z tej książki dowiesz się, jak jedzenie łączy ludzi.
 
David Gabouriaud, pół-Francuz, pół-Polak, pokazuje to, co w kuchni francuskiej najlepsze – dzieli się przepisami na swoje ulubione dania z dzieciństwa i zdradza tajniki kunsztu francuskich kucharzy.
 
Skosztuj wyśmienitych serów, słodkich tart, delikatnych pasztetów i wielu innych klasycznych pozycji jednej z najlepszych kuchni świata. Daj się uwieść rozkoszom podniebienia i przeżyj niejedno kulinarne uniesienie. Bo po francusku gotowanie to namiętność życia.
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Ptaki wokół nas
Ptaki wokół nas
praca zbiorowa
Multico
Dziennik okresu transformacji Nieznane felietony Kisiela odnalezione za Atlantykiem. 1988-1991
Dziennik okresu transformacji Nieznane felietony Kisiela odnalezione za Atlantykiem. 1988-1991
Kisielewski Stefan
FIJORR PUBLISHING
Tajemnicze dzieje Polski
Tajemnicze dzieje Polski
Jerzy Besala
Bellona
Kresowy tygiel kulinarny Kuchnia białoruska
Kresowy tygiel kulinarny Kuchnia białoruska
Andrzej Fiedoruk
Zysk i S-ka
Kalendarz księżycowy Rady na każdy dzień 2013
Kalendarz księżycowy Rady na każdy dzień 2013
Izabela Podlaska Miłosława Krogulska
Świat Książki
Opowieści z angielskiego dworu Diana
Opowieści z angielskiego dworu Diana
Magdalena Niedżwiedzka
Prószyński
 Koszyk
1 x Alergologia
1 x Autoanaliza
1 x Bankowe rezerwy na straty kredytowe Praktyka światowa
1 x Podstawy fizjoterapii Część 3 Wybrane metody fizjoterapii
1 x Jak przetrwać z rodziną Trening
316.73zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Pascal
 Kategoria:
 Biologia
Enzymologia Podstawy

Enzymologia Podstawy

69.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN