Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami. Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów.
Czekoladowa kremówka Ciastka syberyjskie Tort Boneur Bavarese z białą czekoladą Profiterole Czarne trufle Cremino kawowe Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi. Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji.
Odbiorcy: • miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości • osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: • zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów • proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem • staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 21,17zł
|