Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni 29.90zł
Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni

Tytuł: Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni
Autor: Zbigniew Prokopczuk
ISBN: 978-83-7707-024-6
Ilość stron: 144
Data wydania: 08/2010
Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Wydawnictwo: Olimp Media

Cena: 29.90zł


Przekonaj się, że domowy wyrób wędlin może stać się prawdziwą pasją!

Znajdziesz tu receptury nie tylko na kiełbasy, ale także na produkty z podrobów (pasztety, wątrobianki, kaszanki, salcesony) oraz mięsa na zimno (szynkę, schab, karkówkę). Wszystkie wyroby na pewno zachwycą smakiem i aromatem biesiadników przy twoim stole.

Przepisy poprzedza rozdział wstępny, w którym autor odsłania tajniki wytwarzania wędlin, przedstawiając m.in. etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia.

Dzięki tej książce bez trudu samodzielnie przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Dzieciaki szykują święta
Dzieciaki szykują święta
Beata Lipov
Świat Książki
Szypka i Plewna 1877
Szypka i Plewna 1877
Bogusław Brodecki
Bellona
Glokalizacja
Glokalizacja
Kazimierz Kuciński
Difin
Co oni mówią? Co oni myślą? Ćwiczenia rozwijające umiejętność nazywania emocji
Co oni mówią? Co oni myślą? Ćwiczenia rozwijające umiejętność nazywania emocji
Amanda Hopkins
Harmonia
Zarządzanie czasem
Zarządzanie czasem
Brian Tracy
MT Biznes
Kultura literacka Wilna (1323-1655)
Kultura literacka Wilna (1323-1655)
Jakub Niedźwiedź
Universitas
 Koszyk
1 x Nadchodzi era słońca
1 x Dzieje polskiej motoryzacji
1 x Analiza satysfakcji i lojalności klientów bankowych
1 x Anatomia siły
1 x Słowo i miecz
1 x Euro a integracja europejskich rynków finansowych Wydanie 3
1 x Instalacje elektryczne Wydanie 9
1 x 300 faktów Geografia
1 x Wykłady z metod ilościowych dla ekonomistów
1 x ISDN Cyfrowe sieci zintegrowane usługowo
1 x Egzamin na biegłego rewidenta Wydanie 3
678.32zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Olimp Media
 Kategoria:
 Biologia
Biologia starzenia

Biologia starzenia

149.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT