Tytuł: | Domowe przysmaki Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie | | Autor: | Fridhelm Volk Renata Volk | | ISBN: | 978-83-7073-778-8 | | Ilość stron: | 328 | | Data wydania: | 2009 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 22.0x28.0cm | | Wydawnictwo: | Multico | |
| Cena: | 50.00zł | |
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj się, że przygotowanie własnych, zdrowych i smacznych produktów nie jest wcale trudne. Wystarczy wiedza i odrobina dobrej chęci. W książce "Domowe przysmaki" przeczytasz o tym:
• jak upiec chleb z pełnego ziarna na zakwasie, • jak przygotować farsz do różnych rodzajów kiełbas, • w czym tkwi tajemnica dobrze uwędzonej ryby, • z jakich owoców zrobić najlepszy sok lub wino, • jaka kapusta jest najlepsza do kiszenia, • jak skutecznie przechowywać i konserwować żywność.
"Domowe przysmaki" to bogato ilustrowany elementarz dla wielbicieli dobrego, tradycyjnego jedzenia, a także niezwykły poradnik dla ludzi świadomych wagi zdrowego żywienia
|