Tytuł: | Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni | | Autor: | Zbigniew Prokopczuk | | ISBN: | 978-83-7707-043-7 | | Ilość stron: | 144 | | Data wydania: | 02/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 14.5x20.5cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 29.90zł | |
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
|