Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Drobne wypieki Technologia w cukierni 99.00zł
Drobne wypieki Technologia w cukierni

Tytuł: Drobne wypieki Technologia w cukierni
Autor: Wilfried Seibel
ISBN: 978-83-01-18470-4
Ilość stron: 300
Data wydania: 11/2016
Format: 15.0x23.5
Wydawnictwo: PWN

Cena: 99.00zł


Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców oraz gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, aby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie?

Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania.

W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.:
podziału wyrobów cukierniczych
składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych
zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktu
procesu produkcji wyrobów cukierniczych
pakowania i przechowywania
analizy sensorycznej
określania wartości odżywczych
analityki wyrobów cukierniczych

Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Tytuł książki: "Drobne wypieki Technologia w cukierni"
Autor: Wilfried Seibel
Wydawnictwo: PWN
Cena: 99.00zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Polskie powstania narodowe
Polskie powstania narodowe
Marcin Czajkowski
Bellona
Gramatyka angielska szkolna
Gramatyka angielska szkolna
Praca zbiorowa
REA
Kobiety, które martwią się za bardzo
Kobiety, które martwią się za bardzo
Holly Hazlett-Stevens
Rebis
Młot i krzyż Nowa historia wikingów
Młot i krzyż Nowa historia wikingów
Robert Ferguson
Wydawnictwo Dolnośląskie
Naturalne energie dla zdrowia
Naturalne energie dla zdrowia
Leszek Matela
Kos
Podróże edukacyjne w czasach Jana III Sobieskiego
Podróże edukacyjne w czasach Jana III Sobieskiego
Anna Markiewicz
DiG
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo PWN
 Kategoria:
 Matematyka
Miniatury matematyczne 43 Zasada indukcji matematycznej w geometrii Logarytmy Ciąg Fibonacciego szkoła ponadgimnazjalna

Miniatury matematyczne 43 Zasada indukcji matematycznej w geometrii Logarytmy Ciąg Fibonacciego szkoła ponadgimnazjalna

17.64zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer