Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Film Teatr » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PZWL
Procedury pielęgniarskie Podręcznik dla studiów medycznych

Procedury pielęgniarskie Podręcznik dla studiów medycznych

99.00zł
77.22zł
Filmowe Menu Przewodnik kulinarny dla miłośników kina 54.90zł 46.67zł
Filmowe Menu Przewodnik kulinarny dla miłośników kina

Tytuł: Filmowe Menu Przewodnik kulinarny dla miłośników kina
Autor: Andrew Rea
ISBN: 978-83-8087-542-5
Ilość stron: 128
Data wydania: 10/2018
Oprawa: Twarda
Format: 20.0x20.5cm
Wydawnictwo: Laurum

Cena: 54.90zł 46.67zł


OGLĄDAJ. DELEKTUJ SIĘ.
Pamiętacie orgazmiczną kanapkę z filmu Kiedy Hary poznał Sally…? A gigantyczne timpano z Wielkiego otwarcia, słodkości z Czekolady czy boeuf bourguignon z Julie i Julia?

Wiele z naszych ulubionych filmów pozostawia wspomnienie kultowych scen kulinarnych. Prezentowana kolekcja ponad czterdziestu przepisów to subiektywny wybór najwspanialszych ról filmowych, jakie zagrało jedzenie.
 
Andrew Rea, twórca niezwykle popularnego kanału na YouTube Binging wih Babish, podjął się trudnego zadania wyselekcjonowania i opracowania filmowych receptur, dzięki czemu powstał ten filmowo-kulinarny przewodnik.

Niech was zainspiruje do przygotowania niezwykłych dań, nie tylko pysznych, ale czasami porywających niż filmowa fikcja.
Tytuł książki: "Filmowe Menu Przewodnik kulinarny dla miłośników kina"
Autor: Andrew Rea
Wydawnictwo: Laurum
Cena: 54.90zł 46.67zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Menopauza Poradnik dla kobiet
Menopauza Poradnik dla kobiet
Praca zbiorowa
Muza
Proces norymberski Trzecia Rzesza przed sądem
Proces norymberski Trzecia Rzesza przed sądem
Joe J. Heydecker Johannes Leeb
RM
Wspomnienia "Szarego"
Wspomnienia "Szarego"
Antoni Heda
Rytm
Trzy minuty medytacji
Trzy minuty medytacji
Christophe André
Czarna Owca
Ochrona trwałości stosunku pracy w społecznej gospodarce rynkowej
Ochrona trwałości stosunku pracy w społecznej gospodarce rynkowej
Grzegorz Goździewicz
Wolters Kluwer
Ugoda w polskim prawie cywilnym
Ugoda w polskim prawie cywilnym
Daniel Dulęba
LexisNexis
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Laurum
 Kategoria:
 Geografia
Zróżnicowanie i zmienność wybranych elementów reżimu termicznego wody w jeziorach na niżu polskim

Zróżnicowanie i zmienność wybranych elementów reżimu termicznego wody w jeziorach na niżu polskim

72.00zł
61.20zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 1-4 Komplet Olgierd Narkiewicz, Janusz Moryś PZWL
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Nowoczesna logistyka Wydanie X Paul R. Murphy Jr., Donald F. Wood Onepress
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC