Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PZWL
Implant ślimakowy Poradnik dla pacjentów i terapeutów

Implant ślimakowy Poradnik dla pacjentów i terapeutów

59.00zł
Gotowanie na parze 9.99zł
Gotowanie na parze

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Marta Szydłowska
ISBN: 978-83-7845-039-9
Ilość stron: 64
Data wydania: 05/2012
Oprawa: Twarda
Format: 16.5x24.0cm
Wydawnictwo: SBM

Cena: 9.99zł


Każdy ma swój sprawdzony sposób na gotowanie. Ideałem jest smaczny, zdrowy i kolorowy posiłek ze świeżych składników. W czasach, kiedy szczególnie zależy nam na osiągnięciu tego ideału z pomocą przychodzi metoda gotowania na parze. Wbrew opiniom wcale nie muszą to być nudne dania bez smaku.

Prezentowana książka odkryje przed Czytelnikami tajniki przyrządzania posiłków na parze oraz pokaże, że praktycznie każde danie może znacznie zyskać na smaku i wartościach odżywczych, jeśli przyrządzi się je właśnie tą metodą.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Wielka encyklopedia zdrowia od A do Z
Wielka encyklopedia zdrowia od A do Z
Hanuszczak Beata, Janicki Radosław, Kaszewski Wojciech
Literat
Podstawy analizy środowiskowej wyrobów i obiektów
Podstawy analizy środowiskowej wyrobów i obiektów
Jan Górzyński
WNT
Bezradność nauczyciela
Bezradność nauczyciela
Polak Krzysztof
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Zapomniana cywilizacja
Zapomniana cywilizacja
ROBERT SCHOCH
Amber
Miasteczko Worthy
Miasteczko Worthy
Mayhew Whalen Marybeth
HELION
Teneryfa. Travelbook. Wydanie 3
Teneryfa. Travelbook. Wydanie 3
Berenika Wilczyńska
Bezdroża
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo SBM
 Kategoria:
 Chemia
Chemia medyczna

Chemia medyczna

199.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC