Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PZWL
Kosmetologia i farmakologia skóry

Kosmetologia i farmakologia skóry

125.00zł
97.50zł
Gotowanie na parze 42.00zł
Gotowanie na parze

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Jacek Szczepański
ISBN: 978-83-7763-095-2
Ilość stron: 112
Data wydania: 06/2012
Oprawa: Twarda
Format: 2.4x2.2cm
Wydawnictwo: Multico

Cena: 42.00zł


Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą. Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia.

Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony. Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery. Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Ustawa o Krajowej Radzie Sądownictwa Komentarz
Ustawa o Krajowej Radzie Sądownictwa Komentarz
Monika Dębska
LexisNexis
Chirurgia kolorektalna
Chirurgia kolorektalna
Kirby Bland, Michael Sarr, Markus Büchler
PZWL
Last Minute BUŁGARSKIE - rozmówki
Last Minute BUŁGARSKIE - rozmówki
Praca zbiorowa
LektorKlett
Prawo wekslowe i czekowe Komentarz Wydanie 3
Prawo wekslowe i czekowe Komentarz Wydanie 3
Maciej Kaliński Jacek Jastrzębski
LexisNexis
Rola orzecznictwa w systemie prawa
Rola orzecznictwa w systemie prawa
Tomasz Giaro
Wolters Kluwer
Wielka księga samochodów Wydanie 2
Wielka księga samochodów Wydanie 2
Michael Bowler, Giuseppe Guzzardi, Enzo Rizzo
Carta Blanca
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Multico
 Kategoria:
 Chirurgia
Choroby naczyń Podręcznik towarzyszący do Braunwald’s Heart Disease

Choroby naczyń Podręcznik towarzyszący do Braunwald’s Heart Disease

102.90zł
87.47zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Encyklopedia popularna PWN + CD Edycja 2015 Praca zbiorowa PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium