Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 BTC
LPC2000 mikrokontrolery z rdzeniem ARM7

LPC2000 mikrokontrolery z rdzeniem ARM7

70.00zł
62.30zł
Gotowanie na parze 39.95zł 33.96zł
Gotowanie na parze

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Grzegorz Drużbański
ISBN: 978-83-63559-20-5
Ilość stron: 240
Data wydania: 11/2012
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x25.0cm
Wydawnictwo: Dragon

Cena: 39.95zł 33.96zł


Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków.

W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi.

Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Tytuł książki: "Gotowanie na parze"
Autor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
Cena: 39.95zł 33.96zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Driven Namiętność silniejsza niż ból
Driven Namiętność silniejsza niż ból
K. Bromberg
Septem
Słownik bakterii ciekawych pożytecznych groźnych
Słownik bakterii ciekawych pożytecznych groźnych
Mizerski Witold, Bednarczuk Beata, Kawalec Magdalena
Adamantan
Gospodarka kreatywna i mechanizmy jej funkcjonowania Perspektywa geograficzno-ekonomiczna
Gospodarka kreatywna i mechanizmy jej funkcjonowania Perspektywa geograficzno-ekonomiczna
Krzysztof Stachowiak
WNU im. A. Mickiewicza
Hormony Klucz do dobrej sylwetki
Hormony Klucz do dobrej sylwetki
Detlef Pape
Weltbild
Precedens w orzecznictwie Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej
Precedens w orzecznictwie Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej
Krzysztof Scheuring
Wolters Kluwer
Historia smaku Jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo
Historia smaku Jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo
Bryan Bruce
Carta Blanca
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Dragon
 Kategoria:
 Energetyka
Poradnik energetyka praktyka Zeszyt 1 + CD

Poradnik energetyka praktyka Zeszyt 1 + CD

28.35zł
21.26zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Encyklopedia popularna PWN + CD Edycja 2015 Praca zbiorowa PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium