Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PZWL
Choroby zapalne układu nerwowego u dzieci

Choroby zapalne układu nerwowego u dzieci

99.00zł
77.22zł
Gotowanie na parze 39.95zł 33.96zł
Gotowanie na parze

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Grzegorz Drużbański
ISBN: 978-83-63559-20-5
Ilość stron: 240
Data wydania: 11/2012
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x25.0cm
Wydawnictwo: Dragon

Cena: 39.95zł 33.96zł


Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków.

W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi.

Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Tytuł książki: "Gotowanie na parze"
Autor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
Cena: 39.95zł 33.96zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Kodeks cywilny Kodeks rodzinny i opiekuńczy Ustawa o księgach wieczystych i hipotece Kodeks postępowania cywilnego Wydanie 20
Kodeks cywilny Kodeks rodzinny i opiekuńczy Ustawa o księgach wieczystych i hipotece Kodeks postępowania cywilnego Wydanie 20
Praca zbiorowa
Wolters Kluwer
Zostań swoim mentorem
Zostań swoim mentorem
Anne Bruce
APN Promise
Android Tworzenie aplikacji w oparciu o HTML, CSS i JavaScript
Android Tworzenie aplikacji w oparciu o HTML, CSS i JavaScript
Jonathan Stark
HELION
Układy wtryskowe Common Rail w praktyce warsztatowej
Układy wtryskowe Common Rail w praktyce warsztatowej
Gunther Hubertus
WKŁ
Lęk i fobia Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi
Lęk i fobia Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi
Edmund J. Bourne
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Rachunkowość grup kapitałowych
Rachunkowość grup kapitałowych
Marzena Remlein
PWN
 Koszyk
1 x Giełda Podstawy inwestowania Wydanie 3
28.33zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Dragon
 Kategoria:
 Biologia
Świat przyrody

Świat przyrody

59.95zł
50.96zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Encyklopedia popularna PWN + CD Edycja 2015 Praca zbiorowa PWN
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Nowoczesna logistyka Wydanie X Paul R. Murphy Jr., Donald F. Wood Onepress
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN