Tytuł: | Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakosza | | Autor: | Reinhardt Hess | | ISBN: | 978-38-638-0011-6 | | Ilość stron: | 144 | | Data wydania: | 09/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 18.5x21.5cm | | Wydawnictwo: | MAK | |
| Cena: | 34.90zł | |
• Urozmaicone przepisy. Grzyby i owoce leśne – marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
• Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
• Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
|