Tytuł: | Jak jeść, by nie tyć i nie chorować Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny | | Autor: | Anna Powierza | | ISBN: | 978-83-8103-525-5 | | Ilość stron: | 304 | | Data wydania: | 11/2019 | | Format: | 16.2x21. | | Wydawnictwo: | Pascal | |
| Cena: | 42.90zł | |
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
- Czego unikać w diecie?
- Co z zajadaniem stresu?
- Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
- Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
- Emocje - jak sobie z nimi radzić?
- Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
- Jak jeść i nie tyć?
Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
|