Tytuł: | Klasyczne przepisy Gotowanie krok po kroku | | Autor: | Keda Black | | ISBN: | 978-83-7243-847-8 | | Ilość stron: | 192 | | Data wydania: | 10/2010 | | Format: | 192x238 mm | | Wydawnictwo: | RM | |
| Cena: | 49.90zł | |
Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery.
W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak - np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!
|