Tytuł: | Kotlety zrazy i sznycle sprawdzone przepisy | | Autor: | Praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-7707-111-3 | | Ilość stron: | 96 | | Data wydania: | 02/2012 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 17.0x22.0cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 24.90zł | |
Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa – wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.
|