Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PZWL
Nadciśnienie tętnicze u dzieci i młodzieży

Nadciśnienie tętnicze u dzieci i młodzieży

51.45zł
Kuchnia świata 59.99zł
Kuchnia świata

Tytuł: Kuchnia świata
Autor: praca zbiorowa
ISBN: 978-83-7887-131-6
Ilość stron: 384
Data wydania: 10/2015
Oprawa: Twarda
Format: 21.0x29.0cm
Wydawnictwo: Dragon

Cena: 59.99zł


Książka Kuchnia świata przedstawia najpopularniejsze potrawy pochodzące z Europy, Azji, Afryki i obu Ameryk.

Czytelnik znajdzie tu mnóstwo przepisów na pyszne i łatwe do przygotowania dania, m.in. Kuchni śródziemnomorskiej, meksykańskiej, rosyjskiej, indyjskiej, chińskiej czy gruzińskiej. Pozycja obowiązkowa dla miłośników kuchni międzynarodowej.
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Makarony, pierogi i naleśniki oraz inne dania z mąki, kaszy i ryżu
Makarony, pierogi i naleśniki oraz inne dania z mąki, kaszy i ryżu
Hanna Szymanderska
Multico
Co rządzi obrazem? Powtórzenie w sztukach audiowizualnych
Co rządzi obrazem? Powtórzenie w sztukach audiowizualnych
Aleksandra Hirszfeld
Universitas
Aktorki Portrety
Aktorki Portrety
Łukasz Maciejewski
ZNAK
Large-Scale Scrum. Zwinne zarządzanie dużym projektem z LeSS
Large-Scale Scrum. Zwinne zarządzanie dużym projektem z LeSS
Craig Larman
HELION
Strzeżone sekrety alchemii  Skuteczne eliksiry, uzdrawiające energie i naturalna magia
Strzeżone sekrety alchemii Skuteczne eliksiry, uzdrawiające energie i naturalna magia
Mark Stavish
Studio Astropsychologii
Kultura w stanie przekładu
Kultura w stanie przekładu
Praca zbiorowa
Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjol
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Dragon
 Kategoria:
 Biologia
Wprowadzenie do bioinformatyki

Wprowadzenie do bioinformatyki

99.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT