Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Komputerowe metody analizy układów analogowych Teoria i zastosowania

Komputerowe metody analizy układów analogowych Teoria i zastosowania

79.00zł
59.25zł
Kuchnie regionalne Mazury 29.90zł
Kuchnie regionalne Mazury

Tytuł: Kuchnie regionalne Mazury
Autor: Magdalena Hańska
ISBN: 978-83-258-0355-1
Ilość stron: 79
Data wydania: 10/2010
Oprawa: Twarda
Format: A5
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie

Cena: 29.90zł


Kuchnia mazurska mieści w sobie dwie różniące się nieco między sobą tradycje kulinarne, warmińską i mazurską. Na Warmii chętnie jadano zupy fasolowe, grochowe, kapuśniaki na wędzonce. Na Mazurach z kolei często podawano żurek, czerninę z podrobami oraz wszelkiego rodzaju zupy rybne.

Potrawy kuchnii mazurskiej są ściśle związane z porami roku: wiosną spożywa się szczaw i pierwsze warzywa, czyli wszystko to, co można zebrać na łące i w ogrodzie. Jesienią i zimą dominuje dziczyzna i przechowywane w spiżarniach i piwnicach smakołyki: dżemy, powidła, suszone grzyby i jabłka.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Ziemia Święta według Ewangelii Świętego Łukasza
Ziemia Święta według Ewangelii Świętego Łukasza
Mariusz Szmajdziński
Arti
Czarodziejski flet Tekst i konteksty Studia nad librettem opery
Czarodziejski flet Tekst i konteksty Studia nad librettem opery
Puchalski Lucjan
Universitas
Unreal Engine w 24 godziny. Nauka tworzenia gier
Unreal Engine w 24 godziny. Nauka tworzenia gier
Aram Cookson
HELION
Bogowie i herosi Mity greckie w obrazach wielkich mistrzów
Bogowie i herosi Mity greckie w obrazach wielkich mistrzów
Jacek Mikołajczyk
Od.Nowa.
Przemyśleć z Michelem Foucaultem edukacyjne dyskursy o młodzieży Dyspozytyw i urządzanie
Przemyśleć z Michelem Foucaultem edukacyjne dyskursy o młodzieży Dyspozytyw i urządzanie
Helena Ostrowicka
Impuls
Myśli i lęki małego człowieka
Myśli i lęki małego człowieka
Dorota Drzymała
Warszawska Firma Wydawnicza
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo KDC Klub dla Ciebie
 Kategoria:
 Chirurgia
Chirurgia Podręcznik dla studentów Tom 1/2

Chirurgia Podręcznik dla studentów Tom 1/2

289.00zł
225.42zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Encyklopedia popularna PWN + CD Edycja 2015 Praca zbiorowa PWN
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 1-4 Komplet Olgierd Narkiewicz, Janusz Moryś PZWL