Tytuł: | Kwiatowa uczta Jadalne kwiaty w 100 przepisach | | Autor: | Kalemba-Drożdż Małgorzata | | ISBN: | 9788389986832 | | Ilość stron: | 244 | | Data wydania: | 10/2012 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 17.5x24.0cm | | Wydawnictwo: | EGROS | |
| Cena: | 54.60zł | |
Oto książka dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych, niekoniecznie biegłych w sztuce gotowania. Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych.
Jadalne kwiaty służą nie tylko jako dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania.
Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.
|