Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Łosoś i pstrąg Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów 9.90zł
Łosoś i pstrąg Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Tytuł: Łosoś i pstrąg Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Autor: Praca zbiorowa
ISBN: 978-83-7544-251-9
Ilość stron: 56
Data wydania: 06/2010
Format: 18.6x24.5cm
Wydawnictwo: REA

Cena: 9.90zł


Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety.

Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...

Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Bóg Rekin Wyprawa do źródeł magii
Bóg Rekin Wyprawa do źródeł magii
Charles Montgomery
W.A.B.
Zabawy z elektroniką Ilustrowany przewodnik dla wynalazców i pasjonatów
Zabawy z elektroniką Ilustrowany przewodnik dla wynalazców i pasjonatów
Simon Monk
HELION
Encyklopedia siatkówki Technika zasady siatkarze
Encyklopedia siatkówki Technika zasady siatkarze
Krzysztof Krzykowski
SBM
Ludzkie potwory Kobiety Mansona i banalność zła
Ludzkie potwory Kobiety Mansona i banalność zła
Meredith Nikki
CZARNE
Ekonomiczny wymiar polskiego liberalizmu Od fizjokratyzmu do Szkoły Królewskiej
Ekonomiczny wymiar polskiego liberalizmu Od fizjokratyzmu do Szkoły Królewskiej
Krystyna Rogaczewska
Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
Finansowanie inwestycji przedsiębiorstw
Finansowanie inwestycji przedsiębiorstw
Rafał Rębilas
Difin
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo REA
 Kategoria:
 Chirurgia
Transplantologia praktyczna Tom 8 Transplantologia - sukces oparty na współpracy

Transplantologia praktyczna Tom 8 Transplantologia - sukces oparty na współpracy

119.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN