Tytuł: | Mięsa duszone i gotowane na 100 sposobów | | Autor: | Praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-7707-094-9 | | Ilość stron: | 128 | | Data wydania: | 01/2012 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 17.0x22.0cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 24.90zł | |
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.
Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
|