Tytuł: | Mięsa pieczone smażone wędzone | | Autor: | Magdalena Drukort | | ISBN: | 978-83-7707-033-8 | | Ilość stron: | 128 | | Data wydania: | 12/2010 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 13.5x21.2cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 24.90zł | |
Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.
Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski – wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień – np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe – jak i na uroczystą okazję – np. de volaille’a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
|