Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Mięso i przetwory drobiowe Technologia, higiena, jakość 79.00zł
Mięso i przetwory drobiowe Technologia, higiena, jakość

Tytuł: Mięso i przetwory drobiowe Technologia, higiena, jakość
Autor: praca zbiorowa
ISBN: 978-83-01-20043-5
Ilość stron: 574
Data wydania: 08/2018
Oprawa: Twarda
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: PWN

Cena: 79.00zł


W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu.

Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.
Tytuł książki: "Mięso i przetwory drobiowe Technologia, higiena, jakość"
Autor: praca zbiorowa
Wydawnictwo: PWN
Cena: 79.00zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
The Power to Be Your Best Jak odnaleźć to, czego naprawdę w życiu pragniesz… i dostać to
The Power to Be Your Best Jak odnaleźć to, czego naprawdę w życiu pragniesz… i dostać to
Todd M. Duncan
MT Biznes
Broń sportowa i wyczynowa
Broń sportowa i wyczynowa
Marek Czerwiński
Bellona
Zbuntuj się! Jak protestować skutecznie
Zbuntuj się! Jak protestować skutecznie
Praca zbiorowa
Prószyński
Chrzest Polski Jako Chrystusowy pomost między dziejami
Chrzest Polski Jako Chrystusowy pomost między dziejami
Stanisław Koczwara
Wydawnictwo Diecezjalne
Czas wypłaty Zarobienie dużych pieniędzy na giełdzie jest najlepszym rewanżem
Czas wypłaty Zarobienie dużych pieniędzy na giełdzie jest najlepszym rewanżem
Phil Town
MT Biznes
Metody aktywizujące w szkoleniach Wydanie 2
Metody aktywizujące w szkoleniach Wydanie 2
Mel Silberman Elaine Biech
Wolters Kluwer
 Koszyk
1 x Co jak dlaczego Tajemnice natury w pytaniach i odpowiedziach
1 x Ekologia człowieka Tom 1 Wrażliwość na czynniki środowiska i biologiczne zmiany przystosowawcze
1 x Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services: Model tabelaryczny BISM
1 x Nasze wspólne bogactwo
1 x Betonia Dom dla każdego
1 x Ekologia i ochrona środowiska
1 x Systemy operacyjne. Wydanie IV
1 x ECDL Przeglądanie stron internetowych i komunikacja Moduł 7
1 x 300 uczonych prywatnie i na wesoło
1 x Ciągłość miasta Prolegomena
1 x Linux Leksykon kieszonkowy. Wydanie III
1 x Chmura obliczeniowa Prawne aspekty zastosowania
737.95zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo PWN
 Kategoria:
 Fizyka
70 minut na godzinę Fenomen czasu

70 minut na godzinę Fenomen czasu

39.90zł
31.92zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION