Tytuł: | Mięso pyszne i soczyste | | Autor: | Brigit Binns | | ISBN: | 978-83-7670-291-9 | | Ilość stron: | 192 | | Data wydania: | 10/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 21.0x26.0cm | | Wydawnictwo: | Buchmann | |
| Cena: | 49.90zł | |
„Mięso pyszne i soczyste” to nowoczesna i niezwykle zajmująca książka kucharska prezentująca ponad 100 smakowitych przepisów na dania mięsne z wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, a także jagnięciny. Autorka zapoznaje czytelnika z tradycyjnymi i nowoczesnymi technikami gotowania, wzbogacającymi smak potraw.
Ponadto książka zawiera porady kulinarne wyjaśniające, jak wybierać najlepsze kawałki mięsa i jak je przygotować do spożycia. Pełna smaku i inspirujących kolorowych fotografii książka pomoże każdemu amatorowi gotowania stać się doświadczonym kucharzem.
|