Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Nalewki i likiery we współczesnej kuchni 29.90zł
Nalewki i likiery we współczesnej kuchni

Tytuł: Nalewki i likiery we współczesnej kuchni
Autor: Wojciech Lewandowski
ISBN: 978-83-7707-061-1
Ilość stron: 144
Data wydania: 07/2011
Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Wydawnictwo: Olimp Media

Cena: 29.90zł


Przekonaj się, że wytwarzanie nalewek i likierów wcale nie jest trudne!

W niniejszej publikacji autor, pasjonat domowego wyrobu żywności, prezentuje sprawdzone receptury na rozmaite nalewki i likiery – głównie owocowe, ale także ziołowe oraz kwiatowe.

Znajdziesz tu przepisy m.in. na morelówkę, wytrawną nalewkę z pigwy, wiśniówkę, słodki jarzębiak, kminkówkę i likier pomarańczowo-kawowy.
Receptury poprzedza rozdział, w którym zostały zawarte informacje na temat wytwarzania nalewek: jak należy rozcieńczać spirytus do pożądanej mocy, jakie owoce, zioła i kwiaty najlepiej wybierać, wreszcie – jakie akcesoria warto zgromadzić przed przystąpieniem do nastawiania tych szlachetnych trunków.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Prosto i uważnie na co dzień Wybierz najlepsze z reszty zrezygnuj
Prosto i uważnie na co dzień Wybierz najlepsze z reszty zrezygnuj
Agnieszka Krzyżanowska
Pascal
Determinanty aktywności innowacyjnej producentów artykułów spożywczych i napojów w zachodniej Polsce
Determinanty aktywności innowacyjnej producentów artykułów spożywczych i napojów w zachodniej Polsce
Piotr Dzikowski
Difin
Bez Boga kościoła i zasad Studium socjologiczne nad religijnością młodzieży
Bez Boga kościoła i zasad Studium socjologiczne nad religijnością młodzieży
Tułowiecki Dariusz
Petrus
Nosem psa Wycieczka do fascynującego świata zapachów
Nosem psa Wycieczka do fascynującego świata zapachów
Alexandra Horowitz
Czarna Owca
Wojny walutowe Nadejście kolejnego globalnego kryzysu
Wojny walutowe Nadejście kolejnego globalnego kryzysu
James Rickards
Onepress
Superproste gotowanie Nie więcej niż 6 składników
Superproste gotowanie Nie więcej niż 6 składników
praca zbiorowa
Jedność
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Olimp Media
 Kategoria:
 Biologia
Podstawy biologii komórki Tom 1

Podstawy biologii komórki Tom 1

99.00zł
74.25zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN