Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Edukacja » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

69.00zł
Obsługa gości (konsumentów) Tom 2 Poradnik metodyczny dla nauczycieli 15.00zł
Obsługa gości (konsumentów) Tom 2 Poradnik metodyczny dla nauczycieli

Tytuł: Obsługa gości (konsumentów) Tom 2 Poradnik metodyczny dla nauczycieli
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
ISBN: 978-83-7544-298-4
Ilość stron: 88
Data wydania: 06/2011
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: REA

Cena: 15.00zł


Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.

W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Sto niekonwencjonalnych strategii. Zasady sztuki wojennej
Sto niekonwencjonalnych strategii. Zasady sztuki wojennej
Chi Liu, Ralph D. Sawyer
Onepress
Pielęgniarstwo we współczesnym położnictwie i ginekologii Wydanie 2
Pielęgniarstwo we współczesnym położnictwie i ginekologii Wydanie 2
Łepecka-Klusek Celina
PZWL
Włosi Życie to teatr
Włosi Życie to teatr
Maciej Brzozowski
Muza
Kapitalizm Fakty i iluzje
Kapitalizm Fakty i iluzje
Kondratowicz Andrzej
Wydawnictwo Gab
Współczesne waluty międzynarodowe
Współczesne waluty międzynarodowe
Ireneusz Pszczółka
CEDEWU
Zamknij się i działaj! 7 kroków do realizacji celów
Zamknij się i działaj! 7 kroków do realizacji celów
Brian Tracy
MT Biznes
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo REA
 Kategoria:
 Matematyka
Dowody z księgi

Dowody z księgi

69.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press