Tytuł: | Organizacja pracy w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa | | Autor: | Joanna Orłowska Małgorzata Tkaczyk | | ISBN: | 978-83-7544-021-8 | | Ilość stron: | 270 | | Data wydania: | 2008 | | Format: | 17.0x24.0cm | | Wydawnictwo: | REA | |
| Cena: | 34.50zł | |
Organizacja pracy w hotelarstwie.
W części drugiej omówiono: - zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, - zasady utrzymania porządku i czystości, - zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, - współpracę z biurami podróży, - charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa
|