Tytuł: | Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni | | Autor: | praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-7707-062-8 | | Ilość stron: | 144 | | Data wydania: | 07/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 14.5x20.5cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 29.90zł | |
Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych – sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.
Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom
|