Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 BTC
Inteligentny dom i inne systemy sterowania w 100 przykładach

Inteligentny dom i inne systemy sterowania w 100 przykładach

61.00zł
49.41zł
Książki z kategorii: Przemysł spożywczy
Pokaż: 
Wyniki [1...47] (z 47 produktów) Strona:  1 
 Tytuł książki+   Wydawnictwo   Cena      Kup Teraz 
 Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności   Wydawnictwo WNT   94.00zł  68.62zł   Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności  Kup Teraz 
 Biotechnologia żywności   Wydawnictwo WNT   64.00zł  46.72zł   Biotechnologia żywności  Kup Teraz 
 Chemia i biotechnologia w produkcji zwierzęcej   Wydawnictwo PWRiL   56.00zł  47.60zł   Chemia i biotechnologia w produkcji zwierzęcej  Kup Teraz 
 Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności   Wydawnictwo PWN   99.00zł  72.27zł   Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności  Kup Teraz 
 Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności   Wydawnictwo PWN   99.00zł  72.27zł   Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności  Kup Teraz 
 E213 Tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz   Wydawnictwo Read Me RM   24.90zł  21.17zł   E213 Tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz  Kup Teraz 
 Enzymy w technologii spożywczej   Wydawnictwo PWN   99.00zł  72.27zł   Enzymy w technologii spożywczej  Kup Teraz 
 GlobalGAP Podstawy wymagania wdrażanie i kontrola + CD   Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr   136.50zł  120.12zł   GlobalGAP Podstawy wymagania wdrażanie i kontrola + CD  Kup Teraz 
 Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego   Wydawnictwo WNT   59.00zł   Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego   
 Marketing ekologicznych produktów żywnościowych   Wydawnictwo Wolters Kluwer   69.00zł   Marketing ekologicznych produktów żywnościowych   
 Marketing produktów żywnościowych   Wydawnictwo PWE   59.90zł  50.92zł   Marketing produktów żywnościowych  Kup Teraz 
 Ogólna technologia żywności   Wydawnictwo WNT   51.98zł   Ogólna technologia żywności   
 Opracowanie produktów spożywczych Podejście marketingowe   Wydawnictwo WNT   89.25zł  65.15zł   Opracowanie produktów spożywczych Podejście marketingowe  Kup Teraz 
 Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej   Wydawnictwo PWE   64.90zł  54.52zł   Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej  Kup Teraz 
 Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia   Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr   81.90zł  69.62zł   Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia  Kup Teraz 
 Przedsiębiorstwo gastronomiczne   Wydawnictwo Difin   34.00zł   Przedsiębiorstwo gastronomiczne   
 Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności   Wydawnictwo PWN   74.00zł  54.02zł   Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności  Kup Teraz 
 Technika w produkcji cukierniczej   Wydawnictwo REA   29.50zł   Technika w produkcji cukierniczej   
 Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny   Wydawnictwo REA   15.00zł   Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny   
 Technologia gastronomiczna 1 Podręcznik do nauki zawodu   Wydawnictwo REA   29.00zł   Technologia gastronomiczna 1 Podręcznik do nauki zawodu   
 Technologia gastronomiczna 2   Wydawnictwo REA   29.00zł   Technologia gastronomiczna 2   
 Technologia gastronomiczna 2 Zeszyt ćwiczeń   Wydawnictwo REA   12.00zł   Technologia gastronomiczna 2 Zeszyt ćwiczeń   
 Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3   Wydawnictwo REA   30.00zł   Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3   
 Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 Zeszyt ćwiczeń   Wydawnictwo REA   12.00zł   Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3 Zeszyt ćwiczeń   
 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej   Wydawnictwo REA   37.00zł   Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej   
 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej   Wydawnictwo REA   35.00zł   Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej   
 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna   Wydawnictwo WSiP   42.60zł   Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna   
 Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach   Wydawnictwo WNT   65.10zł  47.52zł   Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach  Kup Teraz 
 Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2   Wydawnictwo WNT   60.00zł  43.80zł   Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2  Kup Teraz 
 Technologie produkcji cukierniczej Część 1   Wydawnictwo REA   34.90zł   Technologie produkcji cukierniczej Część 1   
 Technologie produkcji cukierniczej Część 2   Wydawnictwo REA   32.50zł   Technologie produkcji cukierniczej Część 2   
 Towaroznawstwo Podręcznik dla zawodu sprzedawca w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej   Wydawnictwo REA   32.50zł   Towaroznawstwo Podręcznik dla zawodu sprzedawca w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej   
 Ule, sprzęt i budowle pasieczne   Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne   48.99zł  41.64zł   Ule, sprzęt i budowle pasieczne  Kup Teraz 
 Właściwości fizyczne żywności   Wydawnictwo WNT   44.00zł  32.12zł   Właściwości fizyczne żywności  Kup Teraz 
 Współczesna margaryna Aspekty technologiczne i żywieniowe   Wydawnictwo WNT   47.25zł   Współczesna margaryna Aspekty technologiczne i żywieniowe   
 Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia   Wydawnictwo Difin   48.00zł  40.80zł   Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia  Kup Teraz 
 Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej   Wydawnictwo REA   32.50zł   Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej   
 Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych   Wydawnictwo REA   34.90zł   Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych   
 Zakładamy pasiekę ule, sprzęt i narzędzia, budowle pasieczne   Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne   55.00zł  46.75zł   Zakładamy pasiekę ule, sprzęt i narzędzia, budowle pasieczne  Kup Teraz 
 Zakwas Technologia w piekarni   Wydawnictwo PWN   99.00zł  72.27zł   Zakwas Technologia w piekarni  Kup Teraz 
 Zarządzanie bezpieczeństwem żywności Teoria i praktyka   Wydawnictwo C.H. Beck   55.00zł  46.75zł   Zarządzanie bezpieczeństwem żywności Teoria i praktyka  Kup Teraz 
 Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia   Wydawnictwo WNT   39.00zł  28.47zł   Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia  Kup Teraz 
 Zarządzanie jakością żywności Systemy koncepcje instrumenty   Wydawnictwo Difin   59.00zł  50.15zł   Zarządzanie jakością żywności Systemy  koncepcje  instrumenty  Kup Teraz 
 Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie   Wydawnictwo WNT   39.00zł  28.47zł   Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie  Kup Teraz 
 Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce   Wydawnictwo Difin   85.00zł  72.25zł   Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce  Kup Teraz 
 Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności   Wydawnictwo PWN   69.00zł  50.37zł   Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności  Kup Teraz 
 Zimowanie pszczół Zdrowe i silne aż do wiony Praktyka pszczelarska   Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne   58.00zł  49.30zł   Zimowanie pszczół Zdrowe i silne aż do wiony Praktyka pszczelarska  Kup Teraz 
Wyniki [1...47] (z 47 produktów) Strona:  1 
 Koszyk
0 przedmiotów
 Kategoria:
 Geografia
Geografia dla maturzysty Podręcznik Zakres rozszerzony Część 1 Geografia fizyczna świata

Geografia dla maturzysty Podręcznik Zakres rozszerzony Część 1 Geografia fizyczna świata

37.00zł
27.01zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Nowoczesna logistyka Wydanie X Paul R. Murphy Jr., Donald F. Wood Onepress
Systemy baz danych Kompletny podręcznik Wydanie II Hector Garcia-Molina, Jeffrey D. Ullman, Jennifer Widom HELION
Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 1-4 Komplet Olgierd Narkiewicz, Janusz Moryś PZWL
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC