Tytuł: | Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni | | Autor: | Praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-7707-108-3 | | Ilość stron: | 144 | | Data wydania: | 02/2012 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 14.0x20.5cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 29.90zł | |
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) – zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki – babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
|