Tytuł: | Ryby Wędzenie grillowanie marynowanie | | Autor: | Hauer Wolfgang | | ISBN: | 978-83-7073-761-0 | | Ilość stron: | 86 | | Data wydania: | 2009 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 15.0x22.0cm | | Wydawnictwo: | Multico | |
| Cena: | 35.00zł | |
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
• Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy • Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia • Metody wędzenia i wybór właściwego drewna • Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb • 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
|