Tytuł: | Szkoła gotowania | | Autor: | Praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-258-0451-0 | | Ilość stron: | 160 | | Data wydania: | 04/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 17x24 cm | | Wydawnictwo: | Weltbild | |
| Cena: | 32.90zł | |
Co zrobić, żeby panierowany sznycel był chrupiący? Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń? Czy zawijanie gołąbków jest trudne?
Kompendium kulinarnej wiedzy Dr. Oetkera jest przeznaczone dla wszystkich, którzy chcą przygotować wyśmienite: • zupy i dania jednogarnkowe • sosy i dipy • surówki i sałatki • ryby i owoce morza • mięso • potrawy z jaj • warzywa • ziemniaki, ryż i potrawy mączne • słodkie dania i desery.
Kilkudziesięcioletnie doświadczenie Dr. Oetkera jest gwarancją sukcesu.
Przepisy (jest ich ponad 120) i porady z tej książki były wielokrotnie testowane i sprawdzane, a ponad 400 zdjęć ilustrujących poszczególne czynności pomaga zgłębić tajniki gotowania.
To się musi udać!
|