Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Narzędzia ułatwiające myślenie Historia i przyszłość metod poszerzania możliwości umysłu

Narzędzia ułatwiające myślenie Historia i przyszłość metod poszerzania możliwości umysłu

59.00zł
44.25zł
Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora 44.90zł 38.17zł
Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora

Tytuł: Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Autor: Michelle Keogh
ISBN: 978-83-7579-520-2
Ilość stron: 192
Data wydania: 09/2016
Format: 21.7x19.6
Wydawnictwo: Galaktyka

Cena: 44.90zł 38.17zł


Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół.
 
Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów.
 
W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów
Tytuł książki: "Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora"
Autor: Michelle Keogh
Wydawnictwo: Galaktyka
Cena: 44.90zł 38.17zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Tajemnice Wszechświata
Tajemnice Wszechświata
Anil Ananthaswamy
Prószyński
Język angielski Egzamin gimnazjalny+CD
Język angielski Egzamin gimnazjalny+CD
Gąsiorkiewicz-Kozłowska Ilona, Kowalska Joanna
Omega
Bezskuteczność czynności prawnej
Bezskuteczność czynności prawnej
Maciej Gutowski
C.H. Beck
Jak prawidłowo rozliczyć projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki? Wydanie 2
Jak prawidłowo rozliczyć projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki? Wydanie 2
Maria Lech, Dominika Wszołek-Lech
ODDK
Znani i bogaci o własnym biznesie
Znani i bogaci o własnym biznesie
Smolińska Anna, Słodkowski Arkadiusz
PROFIT
Ktoś spoza planety Spotkania z Edwardem Stachurą
Ktoś spoza planety Spotkania z Edwardem Stachurą
Barbara Czochralska
Universitas
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Galaktyka
 Kategoria:
 Chemia
Chromatografia i techniki elektromigracyjne słownik pięciojęzyczny

Chromatografia i techniki elektromigracyjne słownik pięciojęzyczny

89.00zł
66.75zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Systemy baz danych Kompletny podręcznik Wydanie II Hector Garcia-Molina, Jeffrey D. Ullman, Jennifer Widom HELION
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 1-4 Komplet Olgierd Narkiewicz, Janusz Moryś PZWL
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer