Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora 44.90zł 38.17zł
Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora

Tytuł: Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Autor: Michelle Keogh
ISBN: 978-83-7579-520-2
Ilość stron: 192
Data wydania: 09/2016
Format: 21.7x19.6
Wydawnictwo: Galaktyka

Cena: 44.90zł 38.17zł


Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół.
 
Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów.
 
W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów
Tytuł książki: "Tajniki suszenia żywności Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora"
Autor: Michelle Keogh
Wydawnictwo: Galaktyka
Cena: 44.90zł 38.17zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Zatarcie skazania
Zatarcie skazania
Blanka Julita Stefańska
Wolters Kluwer
Atlas historii świata
Atlas historii świata
Wawro Geoffrey
Buchmann
Wspinaczka ku zwycięstwu Nieznana historia elitarnej 10 Dywizji Górskiej Armii Stanów Zjednoczonych
Wspinaczka ku zwycięstwu Nieznana historia elitarnej 10 Dywizji Górskiej Armii Stanów Zjednoczonych
Peter Shelton
Rebis
Moja Japonia
Moja Japonia
Anna Golisz
Petrus
Wstęp do psychoanalizy
Wstęp do psychoanalizy
Zygmunt Freud
ANTYK Marek Derewiecki
30 kwietnia 1945
30 kwietnia 1945
Alexander Kluge
W.A.B.
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Galaktyka
 Kategoria:
 Biologia
Przygody młodego przyrodnika

Przygody młodego przyrodnika

42.00zł
35.70zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN