Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna 42.60zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna
Autor: Małgorzata Konarzewska
ISBN: 978-83-02-14080-8
Ilość stron: 332
Data wydania: 09/2013
Format: 16.4x23.5cm
Wydawnictwo: WSiP

Cena: 42.60zł


Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”.

Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz”, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Wspaniała Gracie
Wspaniała Gracie
Mark Beckloff,Dan Dye
Galaktyka
Kuchnia indyjska
Kuchnia indyjska
Tkaczyk Lech
Astrum
Poznajemy zwierzęta
Poznajemy zwierzęta
Praca zbiorowa
Muza
Encyklopedia Karabinów i Karabinków
Encyklopedia Karabinów i Karabinków
A.E. Hartink
Bellona
Kodeks postępowania karnego Tom 3 Komentarz do artykułów 468-682 Wydanie 4
Kodeks postępowania karnego Tom 3 Komentarz do artykułów 468-682 Wydanie 4
Hofmański Piotr
C.H. Beck
Traumatologia narządu ruchu Biologia i biomechanika leczenia
Traumatologia narządu ruchu Biologia i biomechanika leczenia
Marczyński Wojciech J.
PZWL
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WSiP
 Kategoria:
 Chemia
Chemia kosmetyczna Wybrane zagadnienia

Chemia kosmetyczna Wybrane zagadnienia

69.00zł
58.65zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium