Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach 69.00zł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-204-3366-1
Ilość stron: 364
Data wydania: 10/2009
Format: 16.5x23.8cm
Wydawnictwo: WNT

Cena: 69.00zł


Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.

Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa” dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii mięsa i uwzględnia w tej dziedzinie postęp techniczno-technologiczny. Pytania i odpowiedzi dotyczą m. in. takich zagadnień, jak podział żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów topionych, a także utylizacja odpadów pochodzenia zwierzęcego, gospodarka wodno-ściekowa, ponadto eksploatacja maszyn, urządzeń i stosowanie aparatury kontrolno-pomiarowej.

Książka jest adresowana do uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz, uczniów szkół o profilu przetwórstwo mięsne, słuchaczy kursów zawodowych o kierunku rzeźnik-wędliniarz oraz do pracowników przemysłu mięsnego.

Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 69.00zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Od chaosu do ładu Carl Schmitt i problem tego co polityczne
Od chaosu do ładu Carl Schmitt i problem tego co polityczne
Skarzyński Ryszard
VON BOROWIECKY
Belgiem być Fikcja i tożsamość we francuskojęzycznej literaturze Belgii (od końca XIX do początku XXI wieku)
Belgiem być Fikcja i tożsamość we francuskojęzycznej literaturze Belgii (od końca XIX do początku XXI wieku)
Renata Bizek-Tatara
Universitas
Szybkie motocykle
Szybkie motocykle
Stroud Jon
Olesiejuk
Matma OK Nowa formuła egzaminu gimnazjalnego z matematyki od roku 2012 Testy egzaminacyjne z rozwiązaniami i odpowiedziami
Matma OK Nowa formuła egzaminu gimnazjalnego z matematyki od roku 2012 Testy egzaminacyjne z rozwiązaniami i odpowiedziami
Włodzimierz Obremski
TUTOR
Od obrazu do wyrazu Ćwiczenia wspierające gotowość czytania i czytanie sylabowe
Od obrazu do wyrazu Ćwiczenia wspierające gotowość czytania i czytanie sylabowe
Szczepańska Anna
Harmonia
Twarze polskiego biznesu Rozmowy na kawie
Twarze polskiego biznesu Rozmowy na kawie
Joanna Rubin
MT Biznes
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Chirurgia
Atlas technik chirurgicznych górnego odcinka przewodu pokarmowego i jelita cienkiego

Atlas technik chirurgicznych górnego odcinka przewodu pokarmowego i jelita cienkiego

163.00zł
138.55zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL