Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Mały słownik techniczny niemiecko-polski i polsko-niemiecki

Mały słownik techniczny niemiecko-polski i polsko-niemiecki

59.00zł
44.25zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2 60.00zł 45.00zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-63623-19-7
Ilość stron: 346
Data wydania: 2012 (dodruk)
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: WNT

Cena: 60.00zł 45.00zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie 2"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 60.00zł 45.00zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Puszcza Białowieska mapa turystyczna 1:50 000
Puszcza Białowieska mapa turystyczna 1:50 000
praca zbiorowa
Expressmap
Żywienie w niedoczynności tarczycy
Żywienie w niedoczynności tarczycy
Mirosław Jarosz
PZWL
Mapy Myśli Dowiedz się jak zwiększyć efektywność pracy i poznaj język swojego umysłu
Mapy Myśli Dowiedz się jak zwiększyć efektywność pracy i poznaj język swojego umysłu
Marcin Matuszewski, Radosław Lasko
Sensus
Żywienie w chorobach wątroby dróg żółciowych i trzustki Wydanie 2
Żywienie w chorobach wątroby dróg żółciowych i trzustki Wydanie 2
Zofia Wieczorek-Chełmińska
PZWL
Etykieta menedżera
Etykieta menedżera
Orłowski Tomasz, Szteliga Andrz
Sonia Draga
Duży słownik polsko-niemiecki niemiecko-polski
Duży słownik polsko-niemiecki niemiecko-polski
praca zbiorowa
LANGENSCHEIDT
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Chirurgia
Chirurgia pozaczaszkowych tętnic mózgowych

Chirurgia pozaczaszkowych tętnic mózgowych

61.95zł
48.32zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION
Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 1-4 Komplet Olgierd Narkiewicz, Janusz Moryś PZWL
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN