Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Polichlorek winylu

Polichlorek winylu

27.30zł
Wędliny Domowy wyrób 29.95zł
Wędliny Domowy wyrób

Tytuł: Wędliny Domowy wyrób
Autor: Praca zbiorowa
ISBN: 978-83-629-7617-1
Ilość stron: 112
Data wydania: 09/2011
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.5cm
Wydawnictwo: Dragon

Cena: 29.95zł


Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.

Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią natomiast podejmujemy się domowej produkcji przetworów mięsnych. Trudno bowiem o większą satysfakcję, niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe szynki, kiełbasy oraz konserwy.

Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami wędzenia. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak wędlin własnego wyrobu.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Łatwe ciasta
Łatwe ciasta
Praca zbiorowa
Weltbild
Kodeks Drogowy Komentarz z orzecznictwem NSA SN TK Część 1-3 Wydanie 6
Kodeks Drogowy Komentarz z orzecznictwem NSA SN TK Część 1-3 Wydanie 6
Soboń Stanisław
Image
Przejmowanie przedsiębiorstw, zorganizowanych części przedsiębiorstw oraz nieruchomości Fuzje przedsiębiorstw Aspekty prawne
Przejmowanie przedsiębiorstw, zorganizowanych części przedsiębiorstw oraz nieruchomości Fuzje przedsiębiorstw Aspekty prawne
Krzysztof Czerkas
ODDK
Zdrowe kości mięśnie stawy Jak żyć długo aktywnie i zdrowo
Zdrowe kości mięśnie stawy Jak żyć długo aktywnie i zdrowo
Praca zbiorowa
READERS DIGEST
Cuda Czym są, dlaczego się zdarzają i jak mogą zmienić twoje życie
Cuda Czym są, dlaczego się zdarzają i jak mogą zmienić twoje życie
Eric Metaxas
ZNAK
Magia rzeczywistości Skąd wiemy, co jest prawdziwe?
Magia rzeczywistości Skąd wiemy, co jest prawdziwe?
Richard Dawkins, Dave McKean
CIS
 Koszyk
1 x Główne nurty w kulturze XX i XXI wieku Podręcznik dla studentów dziennikarstwa i komunikacji społecznej
1 x Polskie akweny i wodospady
1 x Algorytmy analizy skupień
1 x Prognozowanie ekonomiczne Teoria przykłady zadania
1 x Sarkofag Władysława II Jagiełły i Donatello
1 x Mikrokontrolery z rdzeniem ARM9 w przykładach
1 x Architektura Przewodnik po stylach
1 x Vege kociołkowanie Sprawdzone przepisy
1 x Ubezpieczenia non-life
1 x Dermatologia geriatryczna Tom 1
1 x Użycie sił zbrojnych RFN w świetle Ustawy Zasadniczej z 1949 r.
1 x Czy jeszcze warto rozmawiać
1 x DNA chrześcijaństwa Tożsamość chrześcijan
1 x Historia żywności Jak żywność zmieniała świat
1 x Promieniowanie UV a środowisko
1 x Chińska Republika Ludowa jako współczesny podmiot środowiska międzynarodowego Tom 3 Rozważania o rzeczywistości
1 x Czesko-polski słownik terminów literackich
1 x Dzieła hydrotechniki w Polsce. Kanał Górnośląski (Gliwicki)
1 x Aromaterapia praktyczna
1 x Historia Izraela
1 x Atlas turystyczny wysp greckich
1 x Bieganie. Przewodnik dla kobiet
1 x Myślenie wzrokowe
1 x Akcyza Komentarz
1 x Warszawa rzecz o motoryzacji i nie tylko...
1 x W więzieniu ciała
1,629.06zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Dragon
 Kategoria:
 Fizyka
Nauka odkrywa fenomen radiestezji Zjawiska radiestezyjne w świetle teorii pola elektromagnetycznego

Nauka odkrywa fenomen radiestezji Zjawiska radiestezyjne w świetle teorii pola elektromagnetycznego

29.00zł
24.65zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Encyklopedia zdrowia Tom 1-2 Wydanie 9 Witold S. Gumułka, Wojciech Rewerski PWN
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT