Tytuł: | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej | | Autor: | Lada Zielonka Konarzewska | | ISBN: | 83-7141-818-0 | | Ilość stron: | 248 | | Data wydania: | 2010 | | Format: | 16.5x23.5cm | | Wydawnictwo: | REA | |
| Cena: | 32.50zł | |
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
|