Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Nagniatanie ślizgowe

Nagniatanie ślizgowe

39.00zł
Zakwas Technologia w piekarni 99.00zł
Zakwas Technologia w piekarni

Tytuł: Zakwas Technologia w piekarni
Autor: Brandt Markus, Ganzle Michael
ISBN: 978-83-01-18299-1
Ilość stron: 408
Data wydania: 10/2015
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.0cm
Wydawnictwo: PWN

Cena: 99.00zł


Zakwas

Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze?
Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego?

W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.

W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.:

prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego,
zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet,
możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb,
kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych.

Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu.
Tytuł książki: "Zakwas Technologia w piekarni"
Autor: Brandt Markus, Ganzle Michael
Wydawnictwo: PWN
Cena: 99.00zł
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Prawo lotnicze międzynarodowe europejskie i krajowe
Prawo lotnicze międzynarodowe europejskie i krajowe
Marek Żylicz
LexisNexis
Antropogeniczne zmiany środowiska przyrodniczego Ziemi
Antropogeniczne zmiany środowiska przyrodniczego Ziemi
Jan Wójcik
PWN
Porzekadła na każdy dzień
Porzekadła na każdy dzień
Jerzy Bralczyk
PWN
Układy wtryskowe Common Rail w praktyce warsztatowej
Układy wtryskowe Common Rail w praktyce warsztatowej
Gunther Hubertus
WKŁ
Bukanierzy
Bukanierzy
Angus Konstam
Napoleon V
Polsko-niemiecki słownik biznesu Media, Reklama, Marketing, Zarządzanie
Polsko-niemiecki słownik biznesu Media, Reklama, Marketing, Zarządzanie
Kapusta Piotr
Dr Lex
 Koszyk
1 x Czym jest sztuka
1 x Międzynarodowe prawo środowiska Wybrane zagadnienia systemowe
1 x Etyka menedżera - społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstwa
1 x Chirurg Więcej niż zawód
1 x Kochanie, wojny nie będzie Przewodnik po komunikacji małżeńskiej
1 x Konwencja o zapobieganiu i zwalczaniu przemocy wobec kobiet i przemocy domowej. Komentarz
1 x Dziwna rzecz pisanie
1 x 333 lokomotywy Najsłynniejsze pojazdy szynowe
1 x Fizjologiczne podstawy wysiłku fizycznego
1 x Psy
1 x Ty też będziesz w ciąży Naturalne metody służące poprawie płodności u kobiet w każdym wieku (również po 40. roku życia)
1 x Funkcjonowanie metropolii w Polsce Gospodarka, przestrzeń, społeczeństwo
1 x Brytania 55-54 p.n.e.
1 x ECDL Moduł 7 Przeglądanie stron internetowych i komunikacja
1 x Czasem wygrywasz a czasem się uczysz Najważniejsze życiowe lekcje zawdzięczamy porażkom
1 x Encyklopedia psów
1 x Doświadczenia ustawodawcze Polski i Kazachstanu w zakresie polityki samorządowej i mniejszości narodowych
1 x Domowy salon piękności Poradnik nowoczesnej kosmetyki naturalnej
1 x Anatomia człowieka Podręcznik dla studentów Tom 2
1 x Kodeks postępowania administracyjnego Komentarz
1 x Controlling strategiczny
1 x Biurokracja
1 x Pielęgniarstwo transkulturowe
1 x Bliżej Azji Współczesne wyzwania dla bezpieczeństwa
1 x Ilustrowany leksykon zespołów w dermatologii Tom 1 A-E
1 x Leczenie przeciwkrzepliwe w codziennej praktyce
1 x Kodowanie z Minecraftem Buduj wyżej, szybciej zbieraj plony, kop głębiej i automatyzuj nudne zajęcia
1 x Paradoks euro Jak wyjść z pułapki wspólnej waluty?
1,633.46zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo PWN
 Kategoria:
 Chemia
Repetytorium maturzysty - chemia

Repetytorium maturzysty - chemia

19.99zł
16.99zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Matematyka konkretna Wydanie 4 Ronald L. Graham, Donald E. Knuth, Oren Patashnik PWN
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
OpenGL Księga eksperta Wydanie V Richard S. Wright, Jr., Nicholas Haemel, Graham Sellers, Benjamin Lipc HELION