Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Budownictwo lądowe
  Klimatyzacja Ogrzewanie
  Materiały inżynierskie
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Rzemiosło
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
Zarządzanie jakością żywności Systemy koncepcje instrumenty 59.00zł
Zarządzanie jakością żywności Systemy  koncepcje  instrumenty

Tytuł: Zarządzanie jakością żywności Systemy koncepcje instrumenty
Autor: Ewa Malinowska Małgorzata Wiśniewska
ISBN: 978-83-7641-504-8
Ilość stron: 390
Data wydania: 10/2011
Format: B5
Wydawnictwo: Difin

Cena: 59.00zł


Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa.

Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Aplikacje Prawnicze 2012 Egzamin wstępny i końcowy Testy Tom 2
Aplikacje Prawnicze 2012 Egzamin wstępny i końcowy Testy Tom 2
Piotr Kamiński, Urszula Wilk
LexisNexis
System podatków i opłat samorządowych w Polsce
System podatków i opłat samorządowych w Polsce
Magdalena Miszczuk
C.H. Beck
Ilustrowany leksykon opancerzonych pojazdów bojowych świata
Ilustrowany leksykon opancerzonych pojazdów bojowych świata
Jack Livesey
Bellona
Fizjologia sportu Krótkie wykłady
Fizjologia sportu Krótkie wykłady
K. Birch, D. MacLaren, K. George
PWN
Jak płynie wódeczka na wsi i w miasteczkach
Jak płynie wódeczka na wsi i w miasteczkach
Krzysztof Daukszewicz
Prószyński
Psychopedagogiczne aspekty rozwoju i edukacji małego dziecka
Psychopedagogiczne aspekty rozwoju i edukacji małego dziecka
Teresa Parczewska
UMCS
 Koszyk
1 x Europejskie metropolie i ich regiony Od krajobrazu gospodarczego do sieci metropolii
1 x Normatywna potęga Unii Europejskiej w obliczu umiędzynarodowionych konfliktów wewnętrznych
1 x Blok zadań dla osób zagrożonych Demencją PROGRAM OCHRONY PAMIĘCI - CZĘŚĆ II
1 x Łączność na morzu Poradnik dla żeglarzy
1 x Fundamenty palowe Tom 2 Badania i zastosowania
1 x Angielski aktywnie! Trening na 200 sposobów Poziom A2-B1
1 x Fotografia Nowy, wyczerpujący poradnik fotografowania
1 x Mądre kobiety wiedzą kiedy mówić NIE
1 x Giełda Podstawy inwestowania Wydanie 3
1 x Blitzkrieg 1939 w Polsce Inwazja na Polskę w obiektywach najeźdźców
1 x Dochodząc Poradnik dla współczesnej kobiety... i prawdziwego faceta
1 x Odręczne liternictwo Ozdobne kroje na każdą okazję oraz porady i instrukcje
1 x Dzienniki Helgi Świadectwo dziewczynki o życiu w obozach koncentracyjnych
1 x Dominikana
1 x Raportowanie niefinansowe a wyniki finansowe zakładów ubezpieczeń
1 x Detoks Książka kucharska
1 x Dystrybucja danych w sieci Internet
1 x Historiografia XX wieku Analiza kierunków badawczych w kontekście międzynarodowym
1 x Atlas smaku Odkryj najlepsze potrawy świata
1 x Język życia DNA a rewolucja w medycynie spersonalizowanej
1 x Fizyka w rysunkach 2600 lat odkryć od Talesa do Higgsa
1 x Prawo upadłościowe i naprawcze
1 x Controlling w instytucjach kultury
1 x Drony Budowa, loty, przepisy
1 x Transplantologia praktyczna Tom 8 Transplantologia - sukces oparty na współpracy
1 x Antropomotoryka Teoria motoryczności człowieka w zarysie
1 x Krótka historia rozumu Od pierwszej myśli człowieka do rozumienia Wszechświata
1,168.91zł
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Difin
 Kategoria:
 Fizyka
Koniec czasu Nowa rewolucja w fizyce

Koniec czasu Nowa rewolucja w fizyce

79.90zł
67.92zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Akademia sieci CISCO CCNA Exploration Semestr 1 - 4 Praca zbiorowa PWN
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Fizyka współczesna Paul A. Tipler Ralph A. Llewellyn PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XIII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Miejscowa wentylacja wywiewna Poradnik Optymalizacja parametrów powietrza w pomieszczeniach pracy Maciej Gliński DW Medium
3ds Max 2012 Biblia Kelly L. Murdock HELION