Tytuł: | Zarządzanie jakością żywności Systemy koncepcje instrumenty | | Autor: | Ewa Malinowska Małgorzata Wiśniewska | | ISBN: | 978-83-7641-504-8 | | Ilość stron: | 390 | | Data wydania: | 10/2011 | | Format: | B5 | | Wydawnictwo: | Difin | |
| Cena: | 59.00zł | |
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa.
Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
|