Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Medycyna » Żywienie » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
  Alergologia Astma
  Anatomia człowieka
  Chirurgia
  Choroby zakaźne
  Dermatologia
  Diabetologia
  Diagnostyka
  Endokrynologia
  Etyka
  Farmakologia Leki
  Fizjologia
  Fizjoterapia Rehabilitacja
  Genetyka
  Geriatria
  Ginekologia Położnictwo
  Hematologia
  Immunologia
  Intensywna terapia
  Interna
  Kardiologia
  Medycyna ogólna
  Mózg Umysł
  Neurologia
  Okulistyka
  Onkologia
  Ortopedia Traumatologia
  Otolaryngologia
  Patologia
  Pediatria Neonatologia
  Pielęgniarstwo
  Psychologia Psychiatria
  Reumatologia
  Seksuologia
  Służba Zdrowia
  Stomatologia
  Toksykologia
  Urologia
  Zdrowie publiczne
  Żywienie
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
Prawo
Słowniki
Sport
Sztuka
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Czelej
Praktyczny słownik stomatologiczny angielsko-polski polsko-angielski

Praktyczny słownik stomatologiczny angielsko-polski polsko-angielski

99.00zł
84.15zł
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 38.10zł
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Autor: Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina
ISBN: 978-83-02-13481-4
Ilość stron: 336
Data wydania: 05/2013
Format: A5
Wydawnictwo: WSiP

Cena: 38.10zł


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Klient w centrum uwagi. Jak szefowie mogą budować pozytywne doświadczenie w zespołach obsługi
Klient w centrum uwagi. Jak szefowie mogą budować pozytywne doświadczenie w zespołach obsługi
Robert Zych
Onepress
Cóż wiemy o miłości
Cóż wiemy o miłości
Żebrowski Michał
Nomos
Kariery w półmroku
Kariery w półmroku
Norbert Frei
Świat Książki
Kardiologia dziecięca Tom 1/2
Kardiologia dziecięca Tom 1/2
Krystyna Kubicka, Wanda Urszula Kawalec
PZWL
Obgadywanie świata
Obgadywanie świata
Jerzy Owsiak
ZNAK
Przedsiębiorstwo na rynku kapitałowym Operacje giełdowe rynku publicznego i niepublicznego
Przedsiębiorstwo na rynku kapitałowym Operacje giełdowe rynku publicznego i niepublicznego
Radosław Pastusiak
CEDEWU
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WSiP
 Kategoria:
 Geografia
Liceum w tablicach Geografia Poziom podstawowy i rozszerzony

Liceum w tablicach Geografia Poziom podstawowy i rozszerzony

29.90zł
22.43zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski Wydanie XII Red. M.Berger, T.Jaworska, A.Baranowska, M.Barańska WNT
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Przystępny kurs statystyki z zastosowaniem STATISTICA PL na przykładach z medycyny KOMPLET Tom 1 Tom 2 Tom 3 Andrzej Stanisz StatSoft
Windows Server 2008 R2 Usługi pulpitu zdalnego Resource Kit Christa Anderson, Kristin L. Griffin, Microsoft Remote Desktop Virtual Microsoft Press
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Anatomia człowieka Tom 1-5 Komplet Adam Bochenek, Michał Reicher PZWL
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC