Księgarnia naukowo-techniczna styczna.pl

Księgarnia naukowo-techniczna
styczna.pl

 


Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Kulinaria » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Albumy
Architektura
Beletrystyka
Biochemia
Biologia
Biznes
Budownictwo
Chemia
Design DTP
E-biznes
Ekologia i środowisko
Ekonometria
Ekonomia Finanse
Elektronika
Elektrotechnika
Encyklopedie
Energetyka
Fizyka
Fotografia
Geografia
Historia
Informatyka
Maszynoznawstwo
Matematyka
Medycyna
Motoryzacja
Polityka
Popularnonaukowe
Poradniki
  Astrologia Ezoteryka
  Bezpieczeństwo
  Biografie
  Ciąża
  Dieta Odchudzanie
  Dzieci Młodzież
  Edukacja
  Etyka
  Film Teatr
  Filozofia
  Gry i zabawy
  Historia literatury
  Hobby
  Język polski
  Języki obce
  Językoznawstwo
  Kolekcjonerstwo
  Komunikacja społeczna
  Kosmetyka Uroda
  Kulinaria
  Kultura Cywilizacja
  Literatura faktu
  Literaturoznawstwo
  Malarstwo Rysunek
  Mitologia
  Moda
  Motywacyjne
  Muzyka
  Myślistwo Rybołówstwo
  Nauka
  Nauki tajemne
  Niepełnosprawni
  Ogród
  Pedagogika
  Relacje damsko-męskie
  Religia
  Reportaż
  Retoryka
  Rodzina
  Rozwiązywanie problemów
  Savoir vivre Wychowanie
  Socjologia
  Stres
  Teologia
  Używki Uzależnienia
  Zdrowie
  Zioła i olejki
  Zwierzaki
Prawo
Sport
Sztuka
Słowniki
Technika
Telekomunikacja
Turystyka
Zarządzanie jakością

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Czelej
Zdrowie publiczne Czelej

Zdrowie publiczne Czelej

59.00zł
50.15zł
Pasztet we współczesnej kuchni 29.90zł
Pasztet we współczesnej kuchni

Tytuł: Pasztet we współczesnej kuchni
Autor: Praca zbiorowa
ISBN: 978-83-7707-118-2
Ilość stron: 112
Data wydania: 03/2012
Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Wydawnictwo: Olimp Media

Cena: 29.90zł


Pasztety, pochodzące z Francji, trafiły do kuchni polskiej w XVII wieku. Niegdyś należały do wyrafinowanych dań, a ich przyrządzaniem zajmowali się specjalni kucharze, zwani pasztetnikami.

W niniejszej książce prezentujemy receptury na całą gamę pasztetów. Znajdziesz tu przepisy mniej i bardziej wykwintne – idealne na codzienny posiłek i eleganckie przyjęcie. Nasze propozycje zostały dostosowane do wymogów współczesnej kuchni – przygotuje je bez trudu każda gospodyni.

Polecamy nie tylko wyroby mięsne – np. pasztet myśliwski, cielęcy czy z boczku i wątroby – ale także specjały z ryb, warzyw i grzybów – np. terrinę z łososia, pasztet z ziemniaków czy z fasoli z orzechami włoskimi.

Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili także
Narodziny pigułki
Narodziny pigułki
Jonathan Eig
CZARNE
Konstrukcje żelbetowe według Eurokodu 2 i norm związanych Miękka oprawa Tom 4
Konstrukcje żelbetowe według Eurokodu 2 i norm związanych Miękka oprawa Tom 4
Włodzimierz Starosolski
PWN
Praktyka zawodowa
Praktyka zawodowa
Susan Blackburn, Ann Bradshaw, Judy Byrne
PZWL
Ciało człowieka
Ciało człowieka
Miranda Smith
Muza
Podstawy i perspektywy chemii koordynacyjnej Tom 1 Podstawy chemii koordynacyjnej
Podstawy i perspektywy chemii koordynacyjnej Tom 1 Podstawy chemii koordynacyjnej
Stasicka Zofia, Stochel Grażyna
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Polska wielu kultur i religii
Polska wielu kultur i religii
Tomasz Czerwiński
Muza
 Koszyk
0 przedmiotów
Wydawnictwo
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Olimp Media
 Kategoria:
 Fizyka
Fizyka wokół nas Wydanie 4

Fizyka wokół nas Wydanie 4

169.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Polecamy
Animacja komputerowa Algorytmy i techniki Rick Parent PWN
Programowanie Microsoft SQL Server 2008 Tom 1 + Tom 2 Leonard Lobel, Andrew J. Brust, Stephen Forte Microsoft Press
OpenGL w praktyce Janusz Ganczarski BTC
MERITUM Podatki 2018 Aleksander Kaźmierski Wolters Kluwer
Chemia organiczna Część I-IV Komplet J. Clayden, N. Greeves, S. Warren, P. Wothers WNT
Anatomia zwierząt Tom 2 Narządy wewnętrzne i układ krążenia Wydanie 3 Kazimierz Krysiak, Krzysztof Świeżyński PWN
Autodesk Inventor Professional /Fusion 2012PL/2012+ Metodyka projektowania z płytą CD Andrzej Jaskulski PWN
Linux w systemach embedded Marcin Bis BTC
Rachunek różniczkowy i całkowy Tom 1 Wydanie 12 Grigorij M. Fichtenholz PWN