Tytuł: | Zapiekanki na 100 sposobów | | Autor: | Praca zbiorowa | | ISBN: | 978-83-7707-035-2 | | Ilość stron: | 128 | | Data wydania: | 02/2011 | | Oprawa: | Twarda | | Format: | 16.5x22.0cm | | Wydawnictwo: | Olimp Media | |
| Cena: | 24.90zł | |
Zapiekanki lubią chyba wszyscy. Są tak różnorodne, że nie mogą się znudzić!
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na zapiekanki przyrządzane na bazie warzyw, mięsa, ryb, makaronu i ryżu. Uwzględniliśmy także zapiekane desery – np. pudding czekoladowy.
Wśród prezentowanych pomysłów znajdziesz receptury na zapiekane specjały pochodzące z różnych stron świata – m.in. na brytyjską zapiekankę pasterską i pomidory po prowansalsku.
Przedstawiamy zarówno tanie propozycje na co dzień – np. zapiekankę z kiszonej kapusty i ziemniaków – jak i wykwintne dania, które możesz podać na uroczysty posiłek – np. szparagi w szynce z sosem serowym.
|